O nas

Ker je življenje polno nepredvidljivih okoliščin je lahko tudi ovira priložnost za nov začetek. Tako se je začela moja čebelarska zgodba leta 2015, z dvemi čebeljimi družinami, ki se je hitro iz hobija in ljubezni do narave preoblikovala v poslovno idejo.

Včlanil sem se v lokalno čebelarsko društvo, pridobil potrdilo o opravljenem preverjanju znanja za čebelarje začetnike, usposobil na področju smernic dobrih higienskih navad v čebelarstvu, zdravstvenega varstva čebel ter apitehničnih ukrepov. 

Navdušuje me dejstvo, da svoje znanje nenehno izpolnjujem, se ukvarjam s plemenito dejavnostjo in pripomorem k ohranjanju čebel, ki so tako tesno povezane z obstojem nas samih.

KVALITETA

Sodobno čebelarstvo temelji na znanju na praktičnem področju, kot na področju neoporečne pridelave čebeljih pridelkov. Naš med ne vsebuje dodanih sladkorjev ali drugi snovi, ki ne sodijo v med. Vključeni smo v shemo SMGO, kar kupcem jamči, da so kupili naraven, pristen, v Sloveniji pridelan med, ki ustreza vsem merilom, ki jih predpisuje veljavna zakonodaja. Prepoznate ga po prelepki, katera v svoji vsebini poleg tekoče serijske številke nosi tudi evropski zaščitni simbol zaščitene geografske označbe. Potrošnikom daje zagotovilo, da res kupujejo kakovostni proizvod.